Deprecated: File class-phpmailer.php is deprecated since version 5.5.0! Use wp-includes/PHPMailer/PHPMailer.php instead. The PHPMailer class has been moved to wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /home3/r59462cent/public_html/wp-includes/functions.php on line 5604

Deprecated: Fișierul Temă fără header.php este considerat învechit începând cu versiunea 3.0.0 și nu sunt disponibile alte alternative. Te rog include în temă un șablon header.php. in /home3/r59462cent/public_html/wp-includes/functions.php on line 5614
Termeni si conditii – translate Termeni si conditii – translate

Termeni si conditii

1. Termeni

Orice fel de comunicaţie şi informaţiile iniţiate prin intermediul acestui website vor fi guvernate de aceşti termeni şi condiţii, ca reprezentând Acordul complet, exclusiv şi definitiv între utilizator şi www.centruldeactivitati.ro
www.centruldeactivitati.ro îşi rezervă dreptul că în mod unilateral, să modifice sau să actualizeze aceşti termeni şi condiţii în orice moment, fără a anunţa în prealabil. www.centruldeactivitati.ro îşi rezervă de asemenea dreptul de a amenda, adauga sau şterge orice aspect al acestui website, în orice moment, fără a anunţa în prealabil. Aceşti termeni şi condiţii de utilizare intra în vigoare din momentul publicării pe acest website şi sunt aplicabili tuturor utilizatorilor şi agenţilor comerciali care folosesc serviciile acestui website.
Datele sau informaţiile existente pe acest website sunt realizate şi publicate cu cele mai bune intenţii de către echipa redacţionala, cu scopul de a oferi acces la informatii precum: idei de activitati pentru copii, evenimente pentru copii, locuri de joaca, locatii potrivite pentru parinti si copii, idei de destinatii de vacanta potrivite pentru familii precum si alte informatii de interes pentru parinti si copii însă au un caracter pur informativ şi nu se pot substitui recomandărilor specializate (doctori, psihologi, nutriţionişti, pedagogi, specialişti din orice domeniu, etc).
Toate materialele şi sfaturile furnizate prin intermediul Centruldeactivitati.ro trebuie văzute ca simple informaţii şi nu că analize şi sfaturi de viaţă sau medicale complete. Fiecare persoană are responsabilitatea de a se documenta din mai multe surse înainte de a-şi forma o părere completă cu privire la anumite informaţii dintr-un domeniu şi a decide să acţioneze în consecinţă.
Centruldeactivitati.ro care deţine legal acest site, precum şi toţi colaboratorii ale căror recomandări pot fi întâlnite pe Centruldeactivitati.ro nu pot fi consideraţi răspunzători pentru niciun prejudiciu/pierdere de orice fel urmare a ceea ce citesc pe acest website.
Accesarea oricărei secţiuni a acestui website, reprezintă acordul dumneavoastră cu acest termeni şi aceste condiţii.
Utilizatorii prezenţi pe acest website care nu vor respecta termenii şi condiţiile sau vor avea orice manifestare abuzivă la adresa Centruldeactivitati.ro sau a altor persoane (comentarii jignitoare sau atitudini nepotrivite şi necooperante), vor pierde dreptul de utilizare a serviciilor oferite de www.centruldeactivitati.ro.

2. Descriere

Centruldeactivitati.ro va ofera un catalog aflat în permanenta actualizare despre idei de jocuri pentru copii, activitati pentru copii, cursuri si ateliere, evenimente pentru copii, locații child friendly, retete simple si rapide, locuri de joaca, hoteluri si destinatii pentru excursii sau vacante potrivite pentru familii precum si acces, în funcție de opțiunea utilizatorului, la planșe de colorat, planuri de activitati, eBooks si in comunitatea virtuala a părinților care utilizează acest site si care si-au exprimat dorinta de a face parte din comunitatea Camera de Joaca.

3. Politica de confidenţialitate şi protecţia datelor cu caracter personal

Informaţiile furnizate de utilizatorii www.centruldeactivitati.ro vor beneficia de confidenţialitate.
www..centruldeactivitati.ro poate oferi partenerilor săi informaţii de ansamblu referitoare la domeniile de interes ale utilizatorilor sau informaţii statistice generale privind structura comunităţii websiteului, dar aceste informaţii nu vor include date personale de identificare, cu excepţia cazurilor în care utilizatorii accepta în mod expres acest lucru.
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Administratorul platformei are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai
pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
Scopul colectării datelor este: marketing, reclamă şi publicitate prin campaniile de emailing trimise de Administrator persoanelor care s-au înscris la Newsletter. Colectarea datelor se face prin formularul de înscriere la Newsletter sau la concursuri.
Pentru înscrierea la newsletter sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru trimiterea campaniilor de emailing. Refuzul de a furniza datele inseamnă imposibilitatea utilizatorului de a se abona la newsletter sau de a participa la concursurile care solicită date personale.
Categoriile de date colectate de Administratorul platformei sunt numele, oraşul şi adresa de e-mail iar în anumite perioade vor fi şi formulare cu anul naşterii copilului. Aceste date sunt obligatorii pentru a se face înscrierea la newsletter.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator, nu sunt comunicate terţilor şi vor fi păstrate numai pe durata în care persoanele înscrise doresc sa fie abonate la newsletter.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la salut@centruldeactivitati.ro sau la adresa poştală a operatorului. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.
Vă informăm că datele personale pe care ni le furnizaţi sunt prelucrate în scopul oferirii în condiţii optime a serviciilor pe internet pe care Centruldeactivitati.ro le oferă.
La opţiunea personală, furnizaţi unele date personal pentru a beneficia de anumite beneficii, precum achiziționarea si descărcarea de eBooks sau primirea de newsletters/ calendare evenimente/ planificatoare activitati si participarea la concursuri, dreptul de a participa cu comentarii la articole, dreptul de a primi informări pe mail de la care vă puteţi oricând dezabona.
Puteţi oricând să vă ştergeţi contul său să renunţaţi la informările pe mail ale Centruldeactivitati.ro.
Nu se poate finaliza crearea unui cont dacă nu citiţi şi nu vă daţi acordul cu privire la Termenii şi condiţiile de funcţionare legală a acestui site şi de protecţie a datelor siteului dar şi a datelor dumneavoastră. Atunci când decideţi crearea unui cont şi livrarea informaţiilor obligatorii (în special adresa de mail, restul datelor fiind opţionale) vă daţi implicit acordul de a primi pe mail informări viitoare de la Centruldeactivitati.ro de la care oricând vă puteţi dezabona cu o simplă opţiune.

COPII ŞI TINERI:

Copiii cu vârsta sub 14 ani nu au dreptul de a se înscrie pe site, de a transmite pe site date cu caracter personal referitoare la propria persoană şi/sau informaţii legate de familia lor. În cazul în care constatăm şi/sau suntem informaţi/sesizaţi că există pe site-ul nostru astfel de informaţii şi date personale care provin de la un copil cu vârsta mai mică de 14 ani, ne angajăm să analizăm situaţia şi să ştergem/inactivam aceste informaţii în cel mai scurt timp posibil de la data sesizării şi nu mai târziu de 15 zile de la sesizare, conform legii. Tinerii cu vârsta cuprinsă între 14-17 ani, au permisiunea de a se înscrie pe site-ul www.centruldeactivitati.ro, de a ne furniza informaţii personale despre ei, numai cu acordul prealabil al părinţilor/reprezentantului legal/tutorelui, după caz, cu excepţia minorilor care au împlinit vârsta de 16 şi care sunt căsătoriţi, conform legii.

ACORDUL PARENTAL.

Minorilor cu vârsta cuprinsă între 14-17 ani care accesează site-ul nostru şi care utilizează internetul, în general, le recomandăm, cu insistenţă, din motive care ţin de asigurarea securităţii persoanei să solicite consimţământul prealabil al părinţilor/reprezentantului legal/tutorelui înainte de a trimite orice informaţii despre ei/familia lor, prin intermediul internetului. De asemenea îi încurajăm pe părinţi să îşi educe copiii cu privire la practicile de utilizare ale internetului în condiţii de deplină siguranţă. Fac excepţie de la aceste reguli minorii care au împlinit vârsta de 16 şi care sunt căsătoriţi, conform legii.
În situaţia în care utilizatorii participa la un concurs organizat/sponsorizat sau promovat de www.centruldeactivitati.ro, aceştia sunt de acord că adresa lor de mail cu care s-au autentificat că utilizator al siteului www.centruldeactivitati.ro să fie oferită în unele cazuri sponsorilor concursului respectiv, în scopul luării la cunoştinţă despre produse sau servicii ale sponsorului folositoare lor. Acordul lor tacit rezultă din înscriere la concurs. Prin înscrierea pe website şi completarea acestor date sunteţi de acord/acceptaţi să primiţi pe e-mail în adresa furnizată la înscriere materiale informative, oferte speciale sau comunicări comerciale de la www.centruldeactivitati.ro, de la partenerii săi cu grijă selectaţi precum şi de la sponsorii concursurilor organizate sau promovate de www.centruldeactivitati.ro.
www.centruldeactivitati.ro are dreptul de a monitoriza websiteul şi activităţile care se desfăşoară prin intermediul său şi de a dezvălui orice informaţie necesară pentru a respecta legile, reglementările sau alte cereri guvernamentale, pentru a administra în mod corespunzător websiteul şi pentru a se proteja pe sine sau utilizatorii săi.www.centruldeactivitati.ro îşi rezervă dreptul de a respinge sau înlătura orice material ce nu corespunde cerinţelor www.centruldeactivitati.ro sau care poate fi interpretat ca fiind inadecvat.
De asemenea, www.centruldeactivitati.ro nu oferă nici o garanţie asupra conţinutului mesajelor interne ale membrilor, responsabilitatea revenind total utilizatorilor înregistraţi care folosesc acest aspect al websiteului. Abuzurile de orice fel trebuie semnalate imediat la adresa salut@centruldeactivitati.ro pentru a fi luate măsurile corespunzătoare menţinerii unui mediu armonios de comunicare.

4. Securitate/ securitatea membrilor

Centruldeactivitati.ro permite crearea unui cont pe site doar persoanelor trecute de 18 ani. În cadrul procesului de înregistrare, vi se aloca o parolă care se transmite prin e-mail. Confidenţialitatea acestei parole este exclusiv responsabilitatea dumneavoastră în raport de consecinţele ce pot decurge din utilizare.
Parola şi profilul de utilizator se pot modifica oricând. Dacă apar nepotriviri în cadrul acestuia sau orice posibilă problemă de securitate, trebuie să anunţaţi neîntârziat www.centruldeactivitati.ro. Aveţi o responsabilitate directă şi inechivoca în ceea ce priveşte actualizarea informaţiilor oferite (adresa de e-mail, date de contact, etc) astfel încât să puteţi menţine contactul cu echipa websiteului.
www.centruldeactivitati.ro nu este responsabil pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de acţiune, cheltuieli, judecăţi, premii, penalităţi sau taxe generate de nerespectarea prevederilor privind Securitatea.

5. Sistemul de garanţii/ garanţii

www.centruldeactivitati.ro nu garantează calitatea, responsabilitatea, oportunitatea sau acurateţea informaţiilor prezentate sau a serviciilor furnizate. Echipa noastră face tot posibilul să certifice informaţiile furnizate de membri la înregistrare, însă nu poate împiedica întotdeauna răspândirea unor informaţii false în scopuri ilicite. Vă revine responsabilitatea integrală de a acţiona în conformitate cu regulile morale şi de a comunica cu ceilalţi utilizatori într-un mod prudent şi demn de încredere. www.centruldeactivitati.ro nu garantează şi nu răspunde pentru atitudinea sau acţiunile utilizatorilor săi.
Pentru a primi informaţii actualizate, vă rugăm să oferiţi date de contact corecte. www.centruldeactivitati.ro nu răspunde de acurateţea informaţiilor prezentate de utilizatori, nici pentru corespondenţă serviciilor oferite cu standardele personale ale utilizatorilor şi nici de calitatea acestuia. www.centruldeactivitati.ro nu-şi asumă responsabilitatea pentru erorile care ar putea apărea în utilizarea website-ului şi nici nu garantează îndreptarea lor.

6. Limitări de responsabilitate

www.centruldeactivitati.ro va proteja interesele utilizatorilor săi şi a agenţilor comerciali prezenţi făcând toate demersurile necesare asigurării conformităţii şi încrederii în website-ul nostru.
Echipa www.centruldeactivitati.ro va depune toate diligentele şi va încerca să corijeze erorile şi omisiunile cât mai repede posibil. www.centruldeactivitati.ro nu poate fi făcut responsabil pentru inadvertenţe, erori sau omisiuni în cadrul informaţiilor furnizate de utilizatorii săi. Prin dobândirea calităţii de utilizator şi înscrierea pe acest website, eşti de acord în mod expres că www.centruldeactivitati.ro nu va fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte, incluzând nelimitativ pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea acestui website sau orice alt aspect relaţionat cu acesta.
www.centruldeactivitati.ro nu îşi asumă nici un fel de responsabilitate în ceea ce priveşte opiniile utilizatorilor săi pe forum, în comunitatea virtuala ori în mesajele trimise prin intermediul websiteului, întreaga responsabilitate revenind în totalitate utilizatorilor respectivi.

7. Suspendare /întrerupere

Aceşti Termeni şi Condiţii devin efectivi din momentul acceptării lor şi până în momentul în care încetează existenţa www.centruldeactivitati.ro.
Încetarea utilizării şi a incidenţei acestor Termeni şi Condiţii intervine la 20 de zile calendaristice de la notificarea acestei încetări printr-un mail transmis prin poştă electronică la adresa de email contact@centruldeactivitati.ro.
www.centruldeactivitati.ro poate suspenda sau întrerupe utilizarea websiteului sau a anumitor servicii corelative fără a anunţa în prealabil în cazul în care consideră că utilizatorul a încălcat sau nu a respectat termenii şi condiţiile de utilizare.
Prin dobândirea calităţii de utilizator sunteţi de acord că www.centruldeactivitati.ro nu-şi asumă nici un fel de responsabilitate faţă de utilizator sau faţă de o terţă persoană pentru orice eventuală încetare a accesului acestuia pe website.

8. Activitatea pe forum, pe website si in comunitatea virtuala

Utilizatorii www.centruldeactivitati.ro au obligaţia să respecte Termenii şi Condiţiile în integralitatea lor; acest lucru presupune inclusiv atunci când utilizează forumul acestui website. Simplă dobândire a calităţii de utilizator presupune informarea prealabilă şi acceptul Termenilor şi Condiţiilor de către utilizator.
www.centruldeactivitati.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor sau al articolelor postate de utilizatori. Utilizatorii, în calitate de autori sau transmiţători ai acestora, sunt cei care sunt ţinuţi pe deplin responsabili pentru activitatea pe care o desfăşoară pe forum.
www.centruldeactivitati.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru veridicitatea, conţinutul, legalitatea şi consistenţă datelor şi informaţiilor postate. De asemenea, nu îşi asumă responsabilitatea pentru nici un fel de prejudiciu rezultat în urma accesării informaţiei prezentate în cadrul forumului.
Activitatea pe forum presupune că utilizatorul este de acord să nu transmita în niciun fel un material care este ilegal, vulgar, discriminatoriu în orice fel, abuziv sau obscen. În cazul nerespectării acestor prevederi, utilizatorului îi va fi interzis accesul pe acest website iar Providerul de internet al utilizatorului va fi notificat.
www.centruldeactivitati.ro poate modifica, muta sau şterge orice topic de discuţii, în orice moment. Utilizatorul este de acord că datele şi informaţiile existente pe forum să fie păstrate într-o bază de date, fără ca acestea să poată fi transmise unei terţe persoane fără consimţământul utilizatorilor.
www.centruldeactivitati.ro nu-şi asumă responsabilitatea pentru o eventuală compromitere a datelor şi informaţiilor prin hacking.
Atât websiteul în general, cât şi forumul în special, conţin şi legături către alte websiteuri; aceste legături sunt prezente pentru a facilita accesul utilizatorului la diverse produse şi/sau servicii şi nu angajează în niciun fel responsabilitatea www.centruldeactivitati.ro vizavi de utilizator. Nici un fel de informaţie din cadrul acestor site-uri nu este girata sau aprobată de www.centruldeactivitati.ro opiniile prezentate pe aceste website nu sunt opiniile www.centruldeactivitati.ro. Confidenţialitatea datelor pe aceste websiteuri poate fi diferită de cea de pe websiteul nostru, de aceea vă rugăm să verificaţi Termenii şi Condiţiile de utilizare în fiecare caz.
www.centruldeactivitati.ro nu-şi asumă responsabilitatea şi nu garantează în niciun fel produsele sau serviciile achiziţionate de utilizator în urma accesării unei astfel de legături cu un terț.

9. Obligațiile si răspunderea centruldeactivitati.ro

9.1 Administratorul platformei este răspunzător pentru securitatea şi menţinerea în stare de funcţionare a platformei www.centruldeactivitati.ro, exceptând cazurile de forţă majoră şi imperfecţiunile de natură tehnică care pot să apară. Prin caz de forţă majoră se înţelege un eveniment imprevizibil şi inevitabil, aflat în afara controlului Administratorului platformei. Sunt considerate evenimente de forţă majoră, fără a se limita la acestea, evenimente ca războiul, revoluţia, embargoul, cutremurul, grav atac terorist, inundaţia, incendiul, atacuri informatice grave ori defecţiuni grave în funcţionarea reţelei de internet, greva şi încetarea nelegală a lucrului, emiterea de către o autoritate competentă a unui ordin sau a oricărui act cu caracter obligatoriu care împiedică desfăşurarea activităţii Administratorului platformei.9.2. În general, Administratorul platformei răspunde doar pentru comportamentul inadecvat al reprezentanţilor săi legali sau al angajaţilor. Această răspundere este valabilă pentru toate pretenţiile contractuale şi legale.

9.3. Este exclusă răspunderea pentru transmiterea de date incorecte datorită greşelilor apărute în sursele din care sunt preluate datele sau erorilor apărute la preluarea şi transmiterea acestor date.
9.4.Administratorul platformei nu răspunde pentru pagube produse prin forţa majoră sau pentru pagube produse de terţi.

10. Obligațiile si răspunderea utilizatorilor centruldeactivitati.ro

10.1. Să nu folosească în scop comercial conţinutul site-ului
10.2. Să nu utilizeze mecanisme, software sau alte proceduri care să perturbe funcţionarea în condiţii normale a portalului www.centruldeactivitati.ro .
10.3.Este interzisă publicarea, modificarea, prelucrarea, dezvoltarea, răspândirea, tipărirea datelor, în special pentru crearea de baze de date sau pentru transmiterea la terţi.

11. Drepturi/ Utilizatorul are următoarele drepturi

11.1 Dreptul de a fi informat asupra prelucrării datelor, scopul prelucrării şi identităţii operatorului
11.2 Dreptul de a avea acces la date;
11.3 Dreptul de intervenţie asupra datelor;
11.4 Dreptul de opoziţie (oricând ne puteţi notifica să nu vă mai prelucrăm datele, în anumite condiţii);
11.5 Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale bazată pe prelucrarea prin mijloace automate a datelor;
11.6 Dreptul de a vă adresa justiţiei

Primele două drepturi pot fi exercitate, în condiţiile Legii, prin intermediul unei cereri scrise, datate şi semnate, transmise la adresa poştală sau de e-mail a Administratorului. Răspunsul nostru va veni într-un termen de maxim 15 zile lucrătoare.
Dreptul de opoziţie poate fi exercitat printr-o cerere scrisă, datată şi semnată, transmisă la adresa poştală sau de e-mail a Administratorului.
In situaţia în care utilizatorul consideră ca prelucrarea datelor acestuia este ilegală, se poate
adresa Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal – www.dataprotection.ro sau instanţelor competente aflate în raza domiciliului acestuia.
În orice moment utilizatorii înscriși la newsletter se pot dezabona trimițând un email la dezabonare@centruldeactivitati.ro sau salut@centruldeactivitati.ro, iar datele lor vor fi șterse.

11.7 Dreptul de utilizare: Pentru a putea folosi logo-ul www.centruldeactivitati.ro sau pentru a-l afişa, utilizatorii sau alţi agenţi au nevoie de acordul expres exprimat în scris al www.centruldeactivitati.ro. Conţinutul paginilor websiteului www.centruldeactivitati.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate www.centruldeactivitati.ro; toate materialele (incluzând, fără limitări, toate articolele, textele, imaginile, logo-urile şi design-ul) conţinute în acest site sunt protejate de legile dreptului de autor şi nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fără acordul scris al www.centruldeactivitati.ro. Utilizatorii nu au voie să modifice conţinutul acestor pagini, nu pot modifica, copia, distribui, transmite, publică, reproduce, crea ceva derivat din orice informaţie sau servicii obţinute de pe sau prin intermediul websiteului. Dacă doriţi mai multe detalii pe aceste aspecte sau dacă vă interesează modalităţile de obţinere a drepturilor de folosire a acestor materiale, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail salut@centruldeactivitati.ro Orice utilizator care trimite în orice mod date sau informaţii către website îşi asumă obligaţia de a nu prejudicia în niciun fel drepturile de autor pe care o altă persoană le-ar putea invoca în legătură cu datele sau informaţiile transmise în orice fel către website. De asemenea, utilizatorii care trimit în orice fel date sau informaţii înţeleg şi acceptă că orice încălcare a acestei obligaţii nu angajează în nici un mod răspunderea www.centruldeactivitati.ro, ci numai răspunderea utilizatorilor în cauză. Toate datele şi informaţiile accesibile prin intermediul websiteului sunt proprietatea www.centruldeactivitati.ro, iar drepturile (inclusiv cel de autor) corelative acestora aparţin www.centruldeactivitati.ro, astfel ca orice utilizator care transmite în orice fel date sau informaţii către website înţelege şi acceptă acest lucru prin simpla trimitere, indiferent de modalitatea de trimitere către website a datelor sau informaţiilor respective. Utilizatorii websiteului cedează în mod exclusiv şi gratuit, în momentul trimiterii, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare şi retransmitere a materialelor cu care au contribuit la website şi se obliga în mod expres să nu utilizeze aceste materiale pe alte websiteuri fără acordul expres exprimat în scris al www.centruldeactivitati.ro.

12. Protectia datelor

Administratorul va lua toate măsurile tehnice şi organizatorice adecvate pentru siguranţa datelor. Toate datele personale vor fi păstrate în baze de date protejate cu următoarele măsuri de siguranţă: acces limitat numai angajaţilor care au nevoie de aceste date pentru furnizarea serviciilor, acces la bazele de date pe bază de user şi parolă, bazele de date vor fi stocate pe calculatoare protejate prin firewall. Periodic se vor realiza copii de siguranţă ale bazelor de date. Personalul care are acces la date cu caracter personal va fi instruit de către operator asupra confidenţialităţii acestora şi va fi obligatsă îşi închidă sesiunea de lucru atunci când părăsește locul de muncă. Datele nu vor fi transferate în străinătate.
Categoriile de date prelucrate sunt numele şi prenumele, sexul, telefon, e-mail.
Câştigătorilor concursurilor organizate de centruldeactivitati.ro li se va solicită o copie a CI/BI în vederea verificării corectitudinii datelor furnizate la înscriere, astfel încât premiile să fie acordate câştigătorilor de drept; totodată datele conţinute în CI/BI sunt necesare în scopul reţinerii şi virării la bugetul de stat a impozitului aferent premiilor câştigate. Datele prelucrate vor fi stocate în baze de date computerizate.
Prin participarea la concursurile sau accesul la unele servicii ale site-ului deţinut, sunteţi de acord să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de centruldeactivitati.ro, partenerii contractuali ai operatorului, alte companii din acelaşi grup cu operatorul, furnizori de servicii şi bunuri şi mass-media.
După completarea formularului de înregistrare, utilizatorul are la dispoziţie un cont pentru utilizarea serviciilor.
Utilizatorul este în întregime responsabil pentru păstrarea confidenţialităţii asupra parolei asociate accesului la serviciile site-ului, condiţionate de logare.
Utilizatorul este în întregime responsabil de toate informaţiile care sunt făcute publice din contul sau. În cazul accesării neautorizate a contului de către terţe persoane, Proprietarul nu îşi asumă nicio responsabilitate faţă de consectintele care pot apărea.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, va rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.
Proprietarul se obligă să nu facă publică adresa de e-mail a utilizatorilor şi să nu o dezvăluie unei terţe părţi, dacă această nu se află între partenerii agreaţi în mod expres, în afară cazului în care acest lucru este necesar pentru a respectă legea şi/sau procedurile judiciare.
Proprietarul nu răspunde de atacurile având că scop furtul sau vandalismul şi care ar putea conduce la dezvăluirea sau compromiterea datelor.
Proprietarul nu-şi asumă niciun fel de responsabilitate pentru situaţiile în care utilizatorul îşi publică adresa sau orice alte date personale, din proprie iniţiativa, într-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului.
Dacă utilizatorii site-ului trimit materiale nesolicitate, proprietarul site-ului îşi rezervă dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale şi lipsite de protecţia dreptului de autor. Astfel de materiale devin proprietatea deţinătorului site-ului, libere de orice pretenţii emise de o persoană sau un grup de persoane, putând fi utilizate în orice scop de către deţinătorul site-ului, fără obligaţia de a acordă compensantii pentru utilizarea lor.
Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvăluită în cazul în care, prin informaţiile postate, aceştia ar putea fi puşi pericol. La înregistrare, utilizatorii vor folosi adresa de email că identificator (username/email) şi parolă (password).
Utilizatorii acceptă să nu împrumute niciodată parolă (password) unui alt utilizator, pentru propria protecţie şi pentru validitatea informaţiilor transmise. De asemenea, acceptă să nu utilizeze niciodată parolă altui membru pentru a posta mesaje. Site-ul foloseşte “cookies” pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu conţin niciun fel de date personale ale utilizatorului şi nu prezintă risc în cazul în care sunt interceptate de terţe părţi. Dacă browser-ul este configurat să nu le accepte, anumite pagini pot să nu funcţioneze parţial sau în totalitate.
Pe site pot fi prezente reclame şi/sau legături către pagini ale unor terţe părţi, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informaţiile furnizate unor pagini externe nu se află sub controlul proprietarului site-ului şi orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.

13. Litigii

13.1. Orice neînţelegere între părţi decurgând din interpretarea sau executarea prezentelor termeni şi condiţii, ori în legatură cu acestea şi care nu va putea fi soluţionată pe cale amiabilă, va fi supusă spre soluţionare instanţelor judecătoreşti competente.
13.2. Instanţa competentă este cea din Bucureşti, România. Toate raporturile şi prevederile acestui contract sunt supuse legislaţiei din Romania.
13.3 Prezentele termeni şi condiţii se consideră a fi acceptate din momentul utilizării serviciului www.centruldeactivitati.ro şi înlătură orice înţelegere verbală între Administratorul platformei şi
Utilizatori.Administratorul platformei îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment termenii şi condiţiile utilizării acestui site.

14. Absolvirea de raspundere

Acceptând să utilizaţi acest site, declaraţi în mod expres şi implicit că înţelegeţi că sunteţi de acord cu următoarele:

a) utilizarea site-ului se face pe propria răspundere;
b) proprietarul se absolvă în mod expres de toate răspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garanţiile indirecte de vânzare sau conformitate cu specificaţiile pentru un anume scop.
Proprietarul site-ului nu oferă nicio garanţie că:
a) informaţiile vor împlini toate cerinţele dumneavoastră;
b) serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori;
c) rezultatele ce se vor putea obţine din folosirea informaţiilor site-ului vor fi corecte sau de încredere;
d) calitatea oricăror produse, servicii, informaţii sau altor materiale cumpărate sau obţinute de dumneavoastră prin intermediul site-ului, va satisface toate cerinţele;
e) orice eroare de program va fi corectată.
Proprietarul site-ului, colaboratorii site-ului si terți aflați în relație profesională și de colaborare cu centruldeactivitati.ro nu garantează si nu sunt responsabili pentru desfășurarea de catre utilizator în condiții de siguranță a activitatilor si jocurilor prezentate pe acest site si/sau in comunitatea virtuala.
Utilizatorul este exclusiv responsabil pentru rezultatele activităților selectate pentru a fi desfășurate în locația aleasă se utilizator.
Utilizatorul este singură persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau reţelei de pe care accesează site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descărcării de informaţii şi servicii din conţinutului site-ului. Niciun sfat sau alte informaţii orale sau scrise, obţinute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garanţie, dacă nu este stipulată expres în termenii şi condiţiile de utilizare.

15. Limitarea raspunderii

Proprietarul site-ului nu va fi răspunzător pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunăvoinţa, posibilităţii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar dacă proprietarul a fost informat anterior de posibilitatea apariţiei unor asemenea pierderi), rezultând din:

a) utilizarea sau imposibilitatea utilizării informaţiilor site-ului;
b) costul procurării de bunuri sau servicii complementare rezultând din orice bunuri, date, informaţii sau servicii achiziţionate sau obţinute, mesaje primite, tranzacţii începute prin/de pe site;
c) acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
d) declaraţii sau acţiuni ale oricărei terţe părţi asupra serviciilor site-ului;
e) orice altă problema legată de serviciile site-ului.
Dacă se consideră că orice material pus la dispoziţie pe site, postat pe site de către terţi sau utilizatori, violează drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesară semnalarea acestei situaţii la adresa de corespondenţă salut@centruldeactivitati.ro
Pentru secţiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, răspunderea asupra conţinutului opiniilor revine în întregime autorilor acestora. Proprietarul site-ului îşi rezervă dreptul de şterge de pe site acele opinii care contravin termenilor şi condiţiilor de utilizare asite-ului sau pe care le consideră dăunătoare, sub orice formă, propriei imagini, partenerilor sau terţilor.
Acest site este oferit în această formă fără alte garanţii. Proprietarul nu este şi nu poate fi responsabil pentru nepotriviri, indisponibilităţi sau alte defecte ale acestui site sau ale conţinutului sau.
Proprietarul îşi rezervă dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli în orice moment. Orice modificare va fi făcută publică în această pagină şi va intra efectiv în vigoare din momentul postării ei pe site.

0

Start typing and press Enter to search