Deprecated: File class-phpmailer.php is deprecated since version 5.5.0! Use wp-includes/PHPMailer/PHPMailer.php instead. The PHPMailer class has been moved to wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /home3/r59462cent/public_html/wp-includes/functions.php on line 5604

Deprecated: Fișierul Temă fără header.php este considerat învechit începând cu versiunea 3.0.0 și nu sunt disponibile alte alternative. Te rog include în temă un șablon header.php. in /home3/r59462cent/public_html/wp-includes/functions.php on line 5614
Intalniri de joaca – translate Intalniri de joaca – translate

Intalniri de joaca

Activitati pentru copii, activitati in familie, distractie garantată!
O colecție de idei de jocuri in casa si jocuri afara pentru dezvoltarea micutului tau si pentru timp special si timp de calitate petrecut alături de copii.

Alege plansa
Alege ebooks
Cele mai recente articole
hermetic-library-become-a-patron-banner
Cele mai populare articole

Ai ramas in pana de idei? Primește GRATUIT un calendar SAPTAMANAL cu evenimente interesante pentru copii sau ZECI de idei de activitati distractive! Fii un părinte relaxat! Încercați oricare dintre activitățile noastre amuzante si simplu de pus in practica si spuneti „adio” plictiselii! Esti gata sa petreceți timp de calitate împreună?

Cauti activitati in care copilul sa se implice activ, sa simtă, sa construiască, sa atinga, sa miroasă si sa guste? AICI primesti zilnic idei de jocuri educative, activitati potrivite pentru nivelul de varsta a copilului tau, activitati senzoriale si idei de joaca in aer liber! Cauti solutii la situatii cu care te întâlnești, uneori, ca părinte? Poti gasi AICI suport, resurse si inspirația pentru a fi un părinte mai RELAXAT!
Hai sa fim PARTENERI DE JOACA!

Am adunat TOATĂ distracția intr-un singur LOC! Descoperă AICI resursele pentru a crea AMINTIRI SPECIALE! Gata cu căutările pe Pinterest si cu sortarea a zeci de idei de activitati de învățare pentru a găsi pe cele potrivite cu aptitudinile, interesele si varsta copilului tau! AICI ai 6 eBook-uri GRATUITE la un SINGUR click distanta! Alege-l pe cel care vi se potriveste acum sau DESCĂRCA întreaga colecție!

0

Start typing and press Enter to search