Deprecated: File class-phpmailer.php is deprecated since version 5.5.0! Use wp-includes/PHPMailer/PHPMailer.php instead. The PHPMailer class has been moved to wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /home3/r59462cent/public_html/wp-includes/functions.php on line 5604

Deprecated: Fișierul Temă fără header.php este considerat învechit începând cu versiunea 3.0.0 și nu sunt disponibile alte alternative. Te rog include în temă un șablon header.php. in /home3/r59462cent/public_html/wp-includes/functions.php on line 5614
Camera de joaca – translate Camera de joaca – translate

Camera de joaca

Camera de joaca

Activitati zilnice pentru copii! Primesti zilnic idei de jocuri educative, activitati potrivite pentru nivelul de varsta a copilului tau, activitati senzoriale si idei dei joaca in aer liber.

Vrei sa petreceți timp special împreună?

Cauti activitati in care copilul sa se implice activ, sa simtă, sa construiască, sa atinga, sa miroasă si sa guste?

Vrei sa petreceți mai mult timp liber cu copilul, fără stresul de a inventa noi jocuri care sa ii trezească interesul?

Esti , uneori, copleșită de liste si link-uri, salvate de pe Pinterest, Facebook si zeci de site-uri, cu activitati pe care nu apucați să le faceti împreună?

Eu am raspuns „da” la aceste intrebari. Si imi doream sa profit la maxim de timpul petrecut împreună cu copilul, sa avem activitati care sa ajute la dezvoltarea sa armonioasa, sa învățăm prin joc, fără tablete, telefon si televizor.

Am observat ca unele activitati, pentru care eu ma pregăteam intens cu recuzită si răbdare, nu o interesau. Am observat ca, în timp ce eu făceam ștampile din cartofi, ea era mai interesată să potrivească jumătățile tăiate sau sa le aranjeze in functie de mărime ☺. Uneori, asta ma descuraja din a mai cauta idei de activitati, deoarece timpul alocat căutărilor si pregatirii părea mai mare decât cel alocat jocului propriu-zis.

Totul s-a schimbat de îndată ce m-am relaxat, am acordat mai multa atentie jocurilor pe care ea le iniția si am inceput sa facem activitati potrivite cu abilitățile, interesele si nivelul ei de dezvoltare.

Misiunea mea, deloc secretă ;), este sa le adun pe toate aici, organizate pe categorii si mereu la indemana.

Vreti sa va abonați la distractie?

Primesti săptămânal un planificator de activitati si o listă cu idei de joaca, jocuri si activitati simple si cu materiale la indemana.

Faci parte dintr-o comunitate de părinți, împărtășești experiențe si obiceiuri care mențin o familie unită.

Ce este Camera de joaca?

Camera de joaca este un program online dedicat părinților și bebelusilor, toddler-ilor, prescolarilor si școlarilor.

Camera de joaca este o comunitate virtuală de părinți unde găsești suport, resurse si inspirația pentru a fi un părinte mai bun.

Ca partener de joaca primesti:

  • Lunar: un calendar cu evenimente si activitati pentru copii; idei de jocuri cu materiale pe care le aveti la indemana;
  • O listă cu rechizite; desi in activitățile pe care le propunem folosim resurse pe care le ai acasa, ne asiguram ca nimic nu va strica distracția si sugerăm câteva materiale suficiente pentru o lună întreaga de distractie;
  • Un planificator de idei săptămânal si propuneri de joaca in aer liber si joaca in interior;
  • Idei de activitati pentru întreaga familie si jocuri distractive in familie;
  • Acces in comunitatea Camera de Joaca.

Spuneti ADIO plictiselii! Noi livram DISTRACTIE in fiecare zi!

0

Start typing and press Enter to search