Deprecated: File class-phpmailer.php is deprecated since version 5.5.0! Use wp-includes/PHPMailer/PHPMailer.php instead. The PHPMailer class has been moved to wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /home3/r59462cent/public_html/wp-includes/functions.php on line 5604

Deprecated: Fișierul Temă fără header.php este considerat învechit începând cu versiunea 3.0.0 și nu sunt disponibile alte alternative. Te rog include în temă un șablon header.php. in /home3/r59462cent/public_html/wp-includes/functions.php on line 5614
BUNA, VREI SA FIM PRIETENI? – translate BUNA, VREI SA FIM PRIETENI? – translate

Buna, vrei sa fim prieteni?

Woman walking on summer meadow

Salut, sunt Andreea! Sunt mama unui curcubeu si partenerul vostru de joaca aici, in Centrul de Activitati. Am peste 10 ani de experienta in Marketing, Publicitate si PR; peste 2 ani de experienta ca blogger si specialist in Social Media si sunt autorul cartii pentru copii Calatoria lui Prichindel pe Taramul Fermecat.

Am avut dintotdeauna o imaginatie bogata si, de cand am devenit mama, mi-am regasit pofta de joaca.

Asa ca, atunci cand nu ma dau pe tobogan, nu desenez cu degetul in faina sau nu lipesc nasturi pe baloane, impartasesc pe centruldeactivitati.ro idei de jocuri, activitati pentru copii si activitati pentru dezvoltarea motricitatii copilului.

Timpul petrecut cu copilul este important! Nu il irosi cautand pe zeci de site-uri hoteluri child friendly, cursuri si ateliere pentru copii sau retete simple si sanatoase. Gasesti aici recomandari si o multime de sugestii.

Haideti si voi la joaca! Afla de aici de ce centruldeactivitati.ro este RESURSA voastra zilnica de distractie si voie buna.

0

Start typing and press Enter to search