Deprecated: File class-phpmailer.php is deprecated since version 5.5.0! Use wp-includes/PHPMailer/PHPMailer.php instead. The PHPMailer class has been moved to wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /home3/r59462cent/public_html/wp-includes/functions.php on line 5604

Deprecated: Fișierul Temă fără header.php este considerat învechit începând cu versiunea 3.0.0 și nu sunt disponibile alte alternative. Te rog include în temă un șablon header.php. in /home3/r59462cent/public_html/wp-includes/functions.php on line 5614
Abonare – translate Abonare – translate

Abonare

Happy family father of mother and child daughter launch a kite on nature at sunset

Pe locuri! Fiti gata! START!

Sunteti gata pentru distractie? Mă bucur să iti fim alaturi cu idei pentru activitati simple, activitati educative si distractive pentru copii!
Imi place sa dăruiesc si am pentru tine un plan de activitati GRATUIT pe care îl poți primi prin e-mail! Iata ce ai de facut!

Te ABONEZI la newsletter:

Si primesti săptămânal (A) un calendar cu evenimente pentru copii si noutăți de pe blog
SAU
Alegi sa primești săptămânal prin e-mail (B) o listă cu 7 activitati nostime si interesante pe care sa le faceti împreună si care va asigura timp de calitate si idei de jocuri pentru o săptămână.

E simplu! Indiferent de varianta aleasă primesti planul de activitati, îmbrățișari si voie buna!

0

Start typing and press Enter to search